Scroll to top
Get In Touch
Tel: +32 468 56 39 49
Tombrugstraat 13, 8850 Ardooie
info@lidito.be

Lead generation

Semi-exclusieve leads

We delen onze leads niet met iedereen, want niemand heeft er baat bij dat we onze leads doorsturen naar veel verschillende klanten. Zo blinken onze leads niet alleen uit op vlak van hun kwaliteit, maar zijn ze ook erg geliefd omwille van hun (semi-)exclusief karakter. Wij sturen onze leads door naar maximaal 2 leveranciers, in tegenstelling tot andere leadgeneratoren, die hun leads vaak naar 5 leveranciers doorsturen.

Op die manier verminderen we de concurrentie voor onze leveranciers en verhogen we uw kans om de deal te sluiten, wat onze leads heel geliefd maakt.

Flexibel en op maat.

We houden van een lange en duurzame samenwerking. Daarom hechten we veel belang aan de kwaliteit van de leads die we naar u doorsturen. Ben je slechts in enkele provincies actief? Dan targetten wij enkel potentiële klanten in de door uw gekozen regio’s. En, we houden er uiteraard ook rekening mee wanneer uw bedrijf in verlof gaat. Geef ons een seintje en wij zetten onze campagnes on hold voor een afgesproken tijd. Flexibiliteit is key bij Lidito.

Omdat onze leads zo waardevol zijn, zijn onze klanten op hun beurt de perfecte bron van informatie voor ons communicatieteam dat alle cijfers zorgvuldig analyseert en omvormt tot een volgende marketing campagne. Ja, wij luisteren naar uw feedback, want dit is een win-win. Welke strategie werkt, welke minder? Ook hier zie je dat de wisselwerking een 1 + 1 = 3 verhaal wordt.

En loopt het toch een keer mis bij een lead die toch geen interesse heeft? Dan doen we daar niet moeilijk over en hoef je die niet te betalen.

Wilt u liever volledige exclusiviteit in de leads die naar u worden doorgestuurd? Ook dat kan.

Lead generation

Ontvang de contactgegevens van potentiële klanten

Als bedrijf bent u voortdurend op zoek naar nieuwe klanten. Maar vaak lijkt die zoektocht – door de vele concurrentie op de markt – meer te neigen naar een onmogelijke ontdekkingsreis.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden.