Scroll to top
Get In Touch
Tel: +32 468 56 39 49
Tombrugstraat 13, 8850 Ardooie
info@lidito.be

Lead generation

WAT IS LEAD GENERATION?

Potentiële klanten, met concrete interesse in uw
product. En dat élke dag in uw
mailbox of rechtstreeks in uw
CRM-systeem.

Het (semi-)exclusief karakter van onze afgeleverde leads is een van onze sterke troeven. Wij sturen onze leads door naar maximaal 2 leveranciers, wat uw kans op verkoop vergroot.

Leads die bij ons binnenkomen, worden niet zomaar doorgestuurd. Elke lead wordt na gebeld door ons call center, om er zeker van te zijn dat we u enkel leads bezorgen met een échte koopintentie. 

Als bedrijf bent u voortdurend op zoek naar nieuwe klanten. Maar vaak lijkt die zoektocht – door de vele concurrentie op de markt – meer te neigen naar een onmogelijke ontdekkingsreis.

De tijd dat klanten zich spontaan kwamen aanmelden voor een offerte lijkt voorbij, maar wat als wij u vertellen dat we u daarin kunnen helpen? Wat als wij u mogelijke klanten op een presenteerblaadje zouden aanbieden?

No bullsh*t leads.

Bij lead generation zoeken wij naar uw klanten. Via onze online advertentiekanalen maken we reclame voor uw producten en/of diensten. Mensen met concrete interesse worden vervolgens in contact gebracht met geschikte leveranciers, waaronder ook u.

Doordat we al onze diensten binnen onze eigen muren uitvoeren, kunnen we nauwlettend toekijken op elke stap van het proces. Wees er gerust in dat we alles op alles zullen zetten om de leads te leveren die u zelf niet vindt.

En als we het dan toch over ontdekkingsreizen hebben: enkel de avonturiers die gepakt en gezakt klaar zijn om van wal te steken met hun project houden we voor u over. De toeristen, die blijven thuis.

Met een groot bereik.

U leest het goed: wij zorgen voor alle online activiteit die nodig is om bezoekers naar uw bedrijf te leiden. Door middel van onze reclamecampagnes komen bezoekers op onze website terecht. Daar krijgen ze meer informatie over de producten en diensten die u aanbiedt. Hebben ze interesse, dan laten ze hun gegevens achter.

Op deze manier promoten we uw expertise dagelijks bij meer dan twee miljoen Vlaamse en meer dan een half miljoen Waalse gebruikers, die staan te popelen om met u in contact te komen.

Semi-exclusieve leads

Onze leads blinken niet alleen uit op vlak van hun kwaliteit, maar ze zijn ook erg geliefd omwille van hun (semi-)exclusief karakter. Wij sturen onze leads door naar maximaal 2 leveranciers, in tegenstelling tot andere leadgeneratoren, die hun leads vaak naar 5 leveranciers doorsturen. Zo verhogen we uw kans om een deal te sluiten.

In-house call center

Leads die bij ons binnenkomen, worden niet zomaar zonder check-up doorgestuurd naar jouw CRM-systeem. Elke lead wordt nagebeld door ons eigen call center, om er zeker van te zijn dat we je enkel leads bezorgen met een échte koopintentie. En dat verhoogt natuurlijk ook het enthousiasme bij uw sales team.

Dagelijks in je mailbox of CRM

Jij bepaalt waar de leads toekomen. Sturen we ze naar uw mailbox of ontvang je je nieuwe potentiële klanten, met volledig profiel, liever rechtstreeks in je CRM-systeem? De keuze is aan u. Na het telefonisch contact met ons call center worden leads meteen doorgestuurd naar onze klanten, wat zorgt voor een snelle opvolging, zowel van jullie als van onze kant.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden.