Scroll to top
Get In Touch
Franklin Rooseveltlaan 348, 9000 Gent
info@lidito.be

Lead generation

In-house call center

Naast semi-exclusiviteit is één van onze grote sterktes ons in-house call center. Leads die bij ons binnenkomen, worden niet zomaar zonder check-up doorgestuurd naar jouw CRM-systeem. Elke lead wordt nagebeld door ons eigen call center, om er zeker van te zijn dat we je enkel leads bezorgen met een échte koopintentie. En dat verhoogt natuurlijk ook het enthousiasme bij jouw sales team.

Het bespaart hen tijd en moeite, waardoor zij enkel in contact komen met mensen met oprechte interesse. 

Focus op wat belangrijk is.

Als je kiest voor onze kwalitatieve leads, haal je meer in huis dan enkel wat contactgegevens. Ons eigen professioneel callcenter belt alle leads na, waardoor je er zeker van kan zijn dat jouw potentiële klanten oprecht interesse hebben in jouw product of dienst én dat ze bereikbaar zijn voor jouw salesteam. Geen foute nummers of huurder dus, enkel echte prospecten die wachten op jouw offerte. Doordat wij deze eerste selectie maken, zorgen we voor een grote tijdswinst voor jouw bedrijf. Zo kunnen jouw sales medewerkers zich focussen op wat écht telt.

Bovendien is ons call center erin gespecialiseerd om de juiste vragen te stellen tijdens het eerste telefonische contact. Zo krijg je niet enkel een lead met zijn of haar contactgegevens, maar ontvang je daarop alvast waardevolle informatie die je aan jouw verkoper(s) kan meegeven. Op die manier krijg je een beter beeld van wat potentiële klanten wensen en kunnen jouw verkopers hierop inspelen.

Lead generation

Ontvang de contactgegevens van potentiële klanten

Als bedrijf ben je voortdurend op zoek naar nieuwe klanten. Maar vaak lijkt die zoektocht – door de vele concurrentie op de markt – meer te neigen naar een onmogelijke ontdekkingsreis.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden.