Scroll to top
Get In Touch
Tel: +32 468 56 39 49
Tombrugstraat 13, 8850 Ardooie
info@lidito.be

Leads kopen

Ontvang de contactgegevens van potentiële klanten

Lidito zet jouw producten of diensten in de kijker bij ruim
2 000 000 Vlaamse en 500 000 Waalse gebruikers via gerenomeerde leadgeneratieplatforms en met vertrouwde merken als Kwotea.be

Contacteer ons

Wanneer je kiest voor onze kwalitatieve leads, haal je meer in huis dan enkel wat contactgegevens. Doordat we al onze diensten binnen onze eigen muren uitvoeren, kunnen we nauwlettend toekijken op elke stap van het proces.

Wees er dus gerust in dat we alles op alles zullen zetten om die leads te leveren die jij zelf niet vindt. Dankzij ons eigen call center wordt elke lead bovendien grondig gescreend. Geen foute nummers of huurder dus, enkel echte prospecten die wachten op jouw offerte.

Persoonlijk contact

Bij ons krijg je geen typisch verkoopspraatje, maar een informatief gesprek. We bekijken samen wat je doelen zijn, hoeveel leads je aankan per maand en vooral waar je focus ligt. Doorheen de hele samenwerking heb je daarom één vaste contactpersoon voor ál je vragen.

Gespecialiseerd in jouw sector

Wij zijn niet zomaar één van de vele spelers op de markt. We gaan specifiek op zoek naar waardevolle leads i.p.v. je te overstelpen met een massa aan weigeraars. En dat doen we hoofdzakelijk in de bouw- en verbouwsector.

In-house call center

Leads die bij ons binnenkomen, worden niet zomaar zonder
check-up doorgestuurd naar jouw CRM-systeem. Elke lead wordt nagebeld door ons eigen call center, om er zeker van te zijn dat we je enkel leads bezorgen met een échte koopintentie. En dat verhoogt natuurlijk ook het enthousiasme bij jouw sales team.

Semi-exclusieve leads

Onze leads blinken niet alleen uit op vlak van hun kwaliteit, maar ze zijn ook erg geliefd omwille van hun (semi-)exclusief karakter. Wij sturen onze leads door naar maximaal 2 leveranciers, in tegenstelling tot andere leadgeneratoren, die hun leads vaak naar 5 leveranciers doorsturen. Zo verhogen we jouw kans om een deal te sluiten.

Dagelijks in je mailbox of CRM

Jij bepaalt waar de leads toekomen. Sturen we ze naar jouw mailbox of ontvang je je nieuwe potentiële klanten, met volledig profiel, liever rechtstreeks in je CRM-systeem? De keuze is aan jou. Na het telefonisch contact met ons call center worden leads meteen doorgestuurd naar onze klanten, wat zorgt voor een snelle opvolging, zowel van jullie als van onze kant.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden.