Scroll to top
Get In Touch
Tel: +32 468 56 39 49
Tombrugstraat 13, 8850 Ardooie
info@lidito.be

Blog

Zelf klanten zoeken of leadgeneratie overwegen?

okt 2020 5min read

Wanneer je kiest voor leadgeneratie, schakel je een bedrijf in dat op zoek gaat naar jouw potentiële klanten. Via deze manier maak je het eenvoudiger om de juiste mensen te contacteren, aangezien je weet dat al jouw contacten concrete interesse hebben in jouw product. Zo kan je meer focussen op het uitwerken van je eigen diensten.

of deel deze blog via

Lidito kan je helpen bij het zoeken naar leads. We hebben een eigen leadgeneratieplatform en zijn erin gespecialiseerd om klanten te zoeken die exact op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt. En toch kiezen we ervoor om een blog als deze te schrijven. Want elk bedrijf dat leads overweegt, heeft op een gegeven moment eerst zelf klanten gezocht, of doet dat nog steeds in combinatie met het inkopen van leads. Wil je meer weten over hoe we werken? Stuur ons dan zeker een bericht voor meer informatie.

Hoe genereer ik leads?

Zelf leads genereren kan best omslachtig zijn. Het begint al bij ‘wie doet het’. Vaak heb je niet de financiële mogelijkheden om een voltijdse collega in te schakelen om advertenties te maken op Facebook, of Google Ads campagnes te monitoren. En dat gaat jouw succes alleen maar ten koste gaan, want met de hand op ons hart: het is elke dag zoeken en wroeten op zoek naar goede en geïnteresseerde leads.

Heb je toch iemand die zich inspant voor het zoeken naar potentiële klanten, dan zijn er wel een paar mogelijkheden.

Waar adverteren? Facebook Advertising, Google Ads, display advertising, native advertising, email marketing … Bos. Bomen.

Hoe adverteren? Landingspagina’s, formulieren, gesponsorde posts, call-to-action buttons, tijdslijnen of zijbalken, … zucht.

Waarom niet gewoon kopen?

Je merkt het al: time for a pro. Net als we aan onze leads warm aanbevelen om een professional in te schakelen voor grote klussen bij hen thuis, adviseren we onze partners om beroep te doen op een ervaren marketing-partner. Een team dat dag-in-dag-uit bezig is met wat jou grijze haren bezorgt: “waar blijf ik die klanten vandaan halen?!”

Bovendien betaal je in de meeste gevallen een vast bedrag voor een lead. Dus niet 6 euro op dag één en 42 euro op dag twee (ja, dat is onze realiteit).

Benieuwd naar alle andere voordelen? Neem dan een kijkje op onze lead generatie pagina.

Author avatar
Dennis
https://lidito.com
We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden.