Scroll to top
Get In Touch
Franklin Rooseveltlaan 348, 9000 Gent
info@lidito.be

Websites: case

One-pager voor nieuwe technologie

3D scanning made mobile – de nieuwe uitdaging voor onze klant Scanned. Met een revolutionaire en extreem handige 3D-scanner digitaliseren zij op locatie objecten via nauwkeurige 3D-mapping. Het finale model kan dan gebruikt worden voor analyse en/of geprint worden door een 3D-printer. Ideaal voor wie grote objecten of machines wil laten scannen die anders gedemonteerd moeten worden en dagenlang uit productie zijn.

Daarnaast gaat hun service nog verder en focussen ze ook op specifieke niches, zoals het maken van replica’s van waardevolle kunstobjecten en de oldtimer markt waar vervangstukken soms moeilijk te verkrijgen zijn.

Met deze uitdaging in het achterhoofd werkten we een sterk logo met bijhorende huisstijl uit. De aanvullende e-mail campagne zorgde voor een toestroom aan geïnteresseerden én opdrachten.

websites

Kies voor een nieuw digitaal visitekaartje vol pit en karakter.

Wij helpen je om op een snelle en vlotte manier meer winst uit je digitale visitekaartje te halen. Om beter gevonden te worden op het internet, want iedereen weet het al lang: Google is de nieuwe Gouden Gids.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden.