Scroll to top
Get In Touch
Franklin Rooseveltlaan 348, 9000 Gent
info@lidito.be

Websites

WAT IS WEBSITE CREATION?

Een website die volledig voor jou wordt uitgewerkt, zodat jij kan focussen op je bedrijf en mensen

Kan jouw website een opfrisbeurt gebruiken? Of heb je nog geen website? Wij zorgen voor een design op maat van jouw bedrijf, met jouw of onze teksten.

Geen tijd om je website up to date te houden? Dan nemen we dit er graag bij. We zorgen voor actuele en relevante informatie op jouw website.

We zijn een digital agency dat niet per se de zoveelste webbouwer wil zijn, of die je fancy technologieën en dure oplossingen aanbeveelt. Wij willen je helpen om op een snelle en vlotte manier meer winst uit je digitale visitekaartje te halen. Om beter gevonden te worden op het internet, want iedereen weet het al lang: Google is de nieuwe Gouden Gids.

Toch vraagt het beheren van een website heel wat tijd en moeite. Welke teksten moeten er precies geschreven worden? En hoe verwoord je nu op een leuke en vlotte manier wat je écht kwijt wil over je bedrijf? Hoe vaak moet er een nieuw artikel gepost worden? En waarover moet dat dan deze keer gaan?

Voor al die vragen hebben we een antwoord klaar. Niet hét antwoord dat we voor elke klant opnieuw gebruiken. Neen, een antwoord dat is afgestemd op wat jij met je website wil bereiken en op het doelpubliek dat je voor ogen hebt: jouw huidige en potentiële klanten.

Enkel ontwerpen en bouwen

Een moderne website is mobile-first, SEO-friendly en voldoet aan de nieuwste UX-trends. Gaan je oren tuiten als je de vorige zin probeert te ontleden? Prima, dan ben je hier op de juiste plek en kunnen we je recht-in-de-ogen-kijkend vertellen dat je website bij ons in goede handen is.

Vertel ons wat je belangrijk vindt aan hoe je website eruit ziet of welke informatie het snelst gevonden moet worden en ons team van computernerds schiet voor je in actie.

Eerst wordt er nagedacht over hoe alle informatie het best ingedeeld kan worden in verschillende pagina’s, daarna gooit ons grafisch team er enkele hippe kleuren en lettertypes tegenaan (al dan niet gebaseerd op je huidige huisstijl) en als laatste zijn het de boys van de development afdeling die zorgen voor een goed en snel werkende website. Wil je ook meteen een restyling van je huidige logo? We zetten graag onze tanden in jouw project! Niet veel later kan je je nieuwe pronkstuk bewonderen op het wereldwijde web.

Met een extra portie nieuwe visitekaartjes of brochures? Geen probleem, we helpen je op dezelfde manier verder en werken ook offline aan jouw huisstijl.

... of ook beheren?

Vaak stopt het verhaal niet nadat je website is ontwikkeld. Wie zal hem onderhouden en regelmatig voorzien van nieuwe, actuele informatie? Ook daar helpen we graag je zorgen de wereld uit. Voor een vast bedrag per maand plaatsen we op regelmatige tijdstippen nieuwe inhoud op je website. Inhoud die op dat moment relevant is voor je bedrijf, je product of die inspeelt op de actualiteit, zodat je website bovenaan de zoekmachines verschijnt.

One-pager voor nieuwe
technologie

Frisse website voor
restaurant

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden.