Scroll to top
Get In Touch
Franklin Rooseveltlaan 348, 9000 Gent
info@lidito.be

Strategisch advies

ONZE AANPAK

Je bedrijf laten we groeien door samen te kijken naar quick-wins, maar ook dankzij een doordachte strategie op lange termijn.

Wanneer je niet op zoek bent naar een volledig uitgewerkte strategie, maar gewoon even een klankbord nodig hebt om je ideeën op af te vuren, dan is een brainstormsessie wat je nodig hebt.

STRATEGISCH PLAN

Wil je toch liever een duidelijk gestructureerd stappenplan, met verschillende fasen die telkens een ander werkpunt aanpakken? Dan helpen we jou om jouw bedrijfsstrategie richting te geven.

Lidito specialiseert zich als digital agency niet alleen in het uitvoeren, maar ook in het uitwerken van marketingplannen voor kleine en middelgrote ondernemingen.

We zetten onze klanten digitaal op weg om hun bedrijf in de kijker te zetten. Dat kan met de diensten van Lidito, maar ook (aangevuld) met die van anderen.

Contacteer ons

Wanneer had jij als ondernemer laatst nog het gevoel dat je even vastzat op vlak van marketing? Dat je even niet wist hoe je kon inspelen op de veranderende markt. Of dat je voor je nieuwe product toch net wat meer enthousiasme had verwacht en vooral hogere verkoopscijfers.

In die situaties is de stap naar een digital agency niet altijd de eenvoudigste. Want hoewel je het gevoel hebt dat je de expertise van een ervaren marketeer wel kan gebruiken, is een marketingbureau inschakelen toch best invasief.

Soms wil je gewoon even de puntjes op de i zetten, kijken wat je al hebt en wat nog beter kan, want misschien heb je al alles in huis? Of misschien zie je niet waar het schoentje eigenlijk echt knelt en zoek je iemand om even vanop een afstand alles terug met elkaar te doen matchen.

Laat je begeleiden

Gewapend met helemaal niets en volledig onvoorbereid komen we langs om vol interesse te luisteren naar jouw verhaal. Zo zijn we er zeker van dat we samen onbevooroordeeld op zoek kunnen gaan naar de pijnpunten in jouw onderneming. We helpen je je ogen te openen en geven je tips en tricks over hoe je tewerk kan gaan.

Dat doen we ofwel tijdens een losse brainstormsessie, waarbij we samen rond de tafel gaan zitten om een korte push te geven aan je marketing verhaal, of door een volledig strategisch plan op poten te zetten. En dat doen we niet alleen; we begeleiden en coachen jou om zelf te zien wat er beter kan en hoe je dat dan precies moet aanpakken.

We overlopen al je marketing efforts die je tot nu toe hebt gedaan, wat de successen daarin waren, met welke marketing partners je waarvoor samenwerkt en leggen dan samen de puzzel die het beste past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Daarnaast bieden we ook nog enkele opleidingen aan over online marketing.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden.