yra childpage
yra childpage
Een stage bij Lidito | Lidito

een stage bij Lidito

Op stage bij ons leer je vanalles opmaken: van goed converterende mailings, over mooie landingspagina’s naar online advertenties en echte content artikels. Je analyseert met de marketing manager de resultaten van campagnes, zowel die van onszelf als die van de andere spelers op de markt. En je leert het één en ander bij over lead generatie, want dat is nu toevallig één van onze specialiteiten.

Eigenlijk is het allemaal heel simpel. De bal ligt volledig in jouw kamp. Wij zijn niet op zoek naar de zoveelste allesweter, maar wel naar die ene ik-wil-alles-weter. Durf te vragen en doe. Kan je dat? Laat dan maar snel je gegevens achter. En wie weet wat de toekomst nog brengt als alles goed gaat.

solliciteer nu

een stage in Gent

Lidito is een digital agency uit Gent met de focus op leadgen, online advertising, websites en social media. Je vindt ons in het hartje van de mooiste stad van Vlaanderen, op slechts 500 meter van het stadscentrum, maar - zélfs met het circulatieplan - nog vlot bereikbaar met de wagen. Kom je liever met het openbaar vervoer, dan hebben we een bushalte vlakbij die vlot verbindt naar de  beide treinstations van Gent.


Vlakbij vind je trouwens het shoppingcenter Gent-Zuid, het Koning Albertpark en de Vooruit. Perfect om onder de middag te lunchen of even de benen te strekken. Wie weet kan je zelfs op vrijdag nog een feestje meepikken. Na het werk welteverstaan.