yra childpage
yra childpage
Een job bij Lidito | Lidito

een job bij Lidito

Voilà, de eerste horde is overwonnen. Maar wat hebben wij nu te bieden? Je komt terecht in een team waarbinnen je je eigen zelfstandigheid krijgt. Start bij het zaadje van je eigen project en wees het water dat het laat uitgroeien tot een mooie bloem (of een cactus, afhankelijk van je persoonlijkheid). Je krijgt een competitief loonpakket met extralegale voordelen, en een gevarieerde job met de focus op waar jij zelf het sterkst in bent. Dit alles in een groeiend en toch stabiel bedrijf.
Wil je graag onze nieuwe collega worden, dan staat de tweede horde hieronder op je te wachten. Laat je gegevens achter, laat ons weten wat jij ons hebt de bieden en dan mag je snel reactie van ons verwachten.

solliciteer nu

een job in Gent

Lidito is een digital agency uit Gent met de focus op leadgen, online advertising, websites en social media. Je vindt ons in het hartje van de mooiste stad van Vlaanderen, op slechts 500 meter van het stadscentrum, maar - zélfs met het circulatieplan - nog vlot bereikbaar met de wagen. Kom je liever met het openbaar vervoer, dan hebben we een bushalte vlakbij die vlot verbindt naar de  beide treinstations van Gent.
Vlakbij vind je trouwens het shoppingcenter Gent-Zuid, het Koning Albertpark en de Vooruit. Perfect om onder de middag te lunchen of even de benen te strekken. Wie weet kan je zelfs op vrijdag nog een feestje meepikken. Na het werk welteverstaan.