Scroll to top
Get In Touch
Franklin Rooseveltlaan 348, 9000 Gent
info@lidito.be

Marketing opleidingen

ONZE OPLEIDINGEN

Zelf aan de slag gaan? Neem een vlotte start dankzij één van onze hands-on opleidingen.
Of laat je bijstaan door een expert tijdens een marketing training.

Tijdens deze opleiding leer je alles over wat er belangrijk is aan een goede Facebook pagina voor jouw merk. Van cover- en profielfoto’s, tot algemene instellingen, een content planner en onze pro-tips voor een goede Facebook post.

In het Facebook Ads training traject krijg je een grondige introductie tot de Facebook Business Manager en hoe nu precies dat adverteren op Facebook werkt. Doorheen de sessies evalueren we jouw resultaten en gaan we dieper in op jouw ads.

LinkedIn is meer dan zomaar een Facebook voor professionelen. Je laat er je stem horen als expert en vindt er niet alleen klanten, maar ook toekomste collega’s. We helpen je bij het opzetten van een goede bedrijfspagina én profiel.

Heb je een mooi klantenbestand? Stuur hen dan regelmatig een update via e-mail met nieuwe producten en acties om ze aan jouw merk te blijven verbinden. Je leert werken met Mailchimp, we analyseren jouw e-mails en verfijnen waar nodig.

We begrijpen het dat je niet bij de pakken wil blijven zitten. Want zelfs al scroll je door Facebook dat het een lieve lust is, toch is je product of dienst er verkopen heel andere koek.

In onze hands-on sessies en onze diepgaande trainingen leren we je de kneepjes van het vak. Wil je dus de basis leren tijdens een soort crash course marketing, of ga je liever voor alle details en concrete coaching en training? Dan zien we jou binnenkort voor één van onze opleidingen.

Contacteer ons

Hands-on sessies

Tijdens een hands-on sessie nemen we je mee op sleeptouw in het opzetten van je online aanwezigheid. Gedurende 1 dag (lunch is on us) leren we je alle tips en tricks om niet alleen de basis te leren, maar ook echt resultaten te boeken. Zie deze opleiding dus een instapwagen, maar met sportwagen-allure.

Hands-on wil ook zeggen dat je zelf de handen uit de mouwen moet steken. Verwacht je dus niet aan een biografie van Mark Zuckerberg, maar wel aan een grondige make-over van je sociale kanalen.

Momenteel bieden we 2 hands-on sessies aan: eentje voor Facebook en eentje voor LinkedIn. Beide worden op regelmatige basis ingericht.

Meer weten over de geplande datums, locaties en prijzen? Vul het formulier in om meer details te ontvangen.

Deep dive trainingen

Als het allemaal een stapje verder mag gaan, dan kies je een van onze deep dive marketing trainingen. Tijdens deze diepgaande opleidingen zien we elkaar drie keer gedurende een korte periode van vier weken en leggen we je niet alleen de basis uit, maar gaan we ook kijken naar wat je er zelf van bakt, zodat we je recept kunnen aanpassen en afkruiden tot een heerlijk gerechtje.

In de eerste sessie introduceren we je tot Facebook advertising, of tot e-mailmarketing. We leggen je de tools uit die je nodig hebt om tot resultaten te komen en zetten een eerste, algemene campagne op.

In de twee sessies nadien kijken we concreet naar jouw resultaten en hoe we die nog verder kunnen optimaliseren. Elke sessie duurt een halve dag en wordt ingericht met maximum 6 deelnemers. Zo is er tijd genoeg om een grondig licht te schijnen op elke campagne.

Meer weten over de geplande datums, locaties en prijzen? Vul het formulier in om meer details te ontvangen.

Marketing stage

Naast onze opleidingen, werken we ook regelmatig stages uit in samenwerking met o.a. UGent en VDAB. Neem een kijkje op onze jobs-pagina voor meer info.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden.