Scroll to top
Get In Touch
Franklin Rooseveltlaan 348, 9000 Gent
info@lidito.be

Online advertising

WAT IS ONLINE ADVERTISING?

Hoe vind jij jouw nieuwe klanten? Laat ons voor jou adverteren via digitale kanalen en met een doordachte e-mail marketing strategie

Een dedicated e-mailcampagne met marketing automation, of een wekelijkse nieuwsbrief; e-mailmarketing is nog steeds hip en een van de meest gebruikte manieren om je publiek te bereiken.

SEA marketing of betaald adverteren op Google is dé manier om reeds geïnteresseerde mensen tot bij jouw product of dienst te brengen. Leuke titels en duidelijke call-to-actions nemen wij alvast voor onze rekening!

Met zijn 1.69 biljoen actieve gebruikers per maand, is Facebook thé place to be voor adverteerders. Dankzij analyses, optimatlisatie en retargeting zorgen wij ervoor dat honderden mensen per dag de weg naar jouw producten vinden.

Wij adverteren voor jou bij een publiek dat nog niet bekend is met jouw bedrijf, en zorgen ervoor dat er een gezonde interesse wordt opgewekt. Zo heb jij als eerste nieuwe potentiële kopers.

Het is belangrijk om snel gevonden te worden in zoekmachines of via social media. Maar waarom het geluk niet een handje helpen met wat extra publiciteit? Het doel? Sneller en vaker gevonden worden dan jouw concullega’s.

Met betaalde advertenties helpen we je om je bereik enorm uit te breiden. Via verschillende kanalen en op diverse manieren brengen we jouw product of dienst onder de mensen. Zij het via een speciale landingspagina, een mooie korting die we als groepaankoop kunnen presenteren, terugkerende nieuwsbrieven of interessante brochures, dankzij de kanalen van Lidito bereik jij jouw doelpubliek.

E-mailmarketing

Een onbekende Nigeriaanse prins en zijn vrienden hebben er niet bepaald voor gezorgd dat campagnes via e-mail in een goed daglicht worden gesteld. Al te vaak worden ze in eenzelfde adem genoemd met spam. Nochtans is e-mailmarketing nog steeds erg populair en bovenal héél doeltreffend. Ook voor het persoonlijke contact met je bestaande én potentiële klanten zijn mailings een echte meerwaarde. We sturen jouw nieuwsbrief uit naar onze abonnees of we maken een eigen mailing waarin we jouw aanbod in de kijker zetten. Heb je een specifieke actie of korting? Dan is dat de perfecte start!

In tegenstelling tot de prins willen wij met onze mailings de vertrouwensband met de ontvangers ervan net opbouwen. Via niet te negeren titels, sterke content en een duidelijke boodschap sporen we dagelijks duizenden potentiële klanten aan om die laatste twijfels te laten varen en over te gaan tot actie. Actie die ze rechtstreeks naar jouw bedrijf en sales team leidt, klaar om een (nieuwe) bestelling te plaatsen.

Facebook Advertising
“We zijn een restaurant en hebben aan Lidito gevraagd om onze take away via
een social media campagne kenbaar te maken. We waren erg onder de indruk
van hun ideeën. Concrete acties, waarvan je direct kon zien of ze opbrengen.”

Stephanie
Zaakvoerder, Domestica

Betaald adverteren opsociale media

Op de meeste social media kanalen verschijnen regelmatig gesponsorde advertenties. Denk maar aan toen je op zoek was naar een nieuw koffiezetapparaat. Je bezocht enkele websites, en besloot er nog even over na te denken. Direct nadien begonnen dezelfde bedrijven en toestellen op je Facebook of Instagram te verschijnen. Dit is mogelijk dankzij het principe van retargeting. En dat is ook wat wij voor jouw producten kunnen doen: mensen met interesse in jouw product herinneren waarom jij er met kop en schouders bovenuit steekt.

Natuurlijk hoeft het niet altijd op deze manier. Nieuwe advertenties, met de focus op geheel nieuwe klanten, werpen zeker ook hun vruchten af. Het grote voordeel van adverteren op sociale media, is dat je heel gericht te werk kan gaan. Van leeftijd over locatie tot zelfs interesses, wij richten ons op jouw doelpubliek. En met behulp van analyses optimaliseren we onze campagnes voortdurend, zodat we steeds jouw potentiële klanten weten te bereiken.

Ben je eerder op zoek naar iemand die jouw social media pagina’s kan beheren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Betaald adverteren in zoekmachines

We kennen allemaal de grote advertenties die bovenaan de zoekresultaten verschijnen bij het zoeken naar dat ene recept of naar de dichtstbijzijnde slotenmaker. Dit zijn gesponsorde links waarbij je een bedrag betaalt telkens iemand de link aanklikt.

Door het zorgvuldig analyseren van je doelgroep en de trefwoorden waarnaar zij zoeken, zetten wij voor jou de meest efficiënte campagne op. Zo zorgen we ervoor dat wie echt op zoek is naar jouw expertise, jou helemaal bovenaan de resultaten terugvindt.

Native advertising op nieuwswebsites

Net als de grote reclameborden die je overal langs de weg tegenkomt, bestaat ook online eenzelfde systeem. Websites met veel bezoekers, zoals HLN.be en msn.com, bieden ruimte aan op hun website waar bedrijven hun advertenties kunnen tonen. Display advertising gebeurt met duidelijke banners, afbeeldingen en filmpjes die linken naar jouw website.

Nog doeltreffender, en een pak minder schreeuwerig, is native advertising waarbij jouw advertentie naadloos wordt geïntegreerd, alsof het een gewoon artikel zou zijn. Op die manier informeer je proactief jouw nieuwe klanten. Klanten die misschien nog niet wisten dat ze je product nodig hadden, of klanten die bewust gemaakt worden van je product of expertise zonder dat ze er specifiek naar op zoek zijn. Het is een subtielere manier van adverteren, waarbij een erg breed publiek wordt aangeboord.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden.