yra childpage
yra childpage
Online advertising | Lidito

hoe vind jij jouw nieuwe klanten?
laat ons voor jou adverteren
via digitale kanalen en een
e-mailmarketing strategie

Het is belangrijk om snel gevonden te worden in zoekmachines of via social media. Maar waarom het geluk niet een handje helpen met wat extra publiciteit? Het doel? Sneller en vaker gevonden te worden dan jouw concullega’s. Via betaalde advertenties helpen we je om je bereik enorm uit te breiden.

Betaald adverteren in zoekmachines (Search Engine Advertising)
We kennen allemaal de grote advertenties die bovenaan de zoekresultaten verschijnen bij het zoeken naar dat ene recept of naar de dichtstbijzijnde slotenmaker. Dit zijn gesponsorde links waarbij je een vast bedrag betaalt telkens iemand de link aanklikt. Door het zorgvuldig analyseren van je doelgroep en de trefwoorden waarnaar zij zoeken, zetten wij voor jou de meest efficiënte campagne op. Zo zorgen we ervoor dat wie echt op zoek is naar jouw expertise, jou helemaal bovenaan de resultaten terugvindt.

Betaald adverteren op social media
Net zoals bij zoekmachines verschijnen er ook op de meeste social media kanalen regelmatig gesponsorde advertenties. Het grote voordeel hiervan is dat ze nog meer gericht zijn op specifieke profielen. Van leeftijd over locatie tot zelfs interesses, wij richten ons op jouw doelpubliek.

Displayadvertenties
Net als de grote reclameborden die je overal langs de weg tegenkomt, bestaat ook online eenzelfde systeem. Websites met veel bezoekers bieden ruimte aan op hun pagina waar andere bedrijven hun advertenties kunnen tonen. Het zijn banners, bestaande uit tekst, afbeeldingen en zelfs filmpjes, die zich focussen op het proactief op zoek gaan naar nieuwe klanten. Klanten die misschien nog niet wisten dat ze je product nodig hadden, of klanten die bewust gemaakt worden van je product of expertise zonder dat ze ernaar specifiek op zoek zijn.

vraag een gesprek aan

misschien weten jouw klanten
wel helemaal niet dat ze
je nodig hebben

E-mailmarketing
Een onbekende Nigeriaanse prins en zijn vrienden hebben er niet bepaald voor gezorgd dat campagnes via e-mail in een goed daglicht worden gesteld. Al te vaak worden ze in dezelfde adem genoemd als spam. Nochtans is e-mailmarketing nog steeds erg populair en bovenal héél doeltreffend.Vooral voor het persoonlijke contact met je bestaande én potentiële klanten zijn mailings een meerwaarde. Hou ze op de hoogte van veranderingen in je bedrijf of sector met een nieuwsbrief. Geef ze tips over hoe ze uw producten - nog beter - kunnen gebruiken.Of overtuig ze tot een (nieuwe) aankoop met een tijdelijke, gerichte promotie.

In tegenstelling tot de prins willen we met onze mailings de vertrouwensband met de ontvangers ervan net opbouwen.Via niet te negeren titels, sterke content en een duidelijke boodschap sporen we dagelijks honderden potentiële klanten aan om die laatste twijfels te laten varen en over te gaan tot actie. Actie die ze rechtstreeks naar jouw bedrijf en sales team leidt, klaar om een (nieuwe) bestelling te plaatsen.