yra childpage
yra childpage
Op de rails na corona | Lidito

lead generatie krijg je bedrijf terug op de rails na een tijdelijke stop omwille van het coronavirus

Afgelopen maart stond ons land stil. Bijna letterlijk. Lock-downs, quarantaine-maatregelen, social distancing en zelfs corona-kilo’s. Het woordenboek is weer een heel pak buzzwords rijker. Maar wat deed corona met jouw bedrijf? Hoeveel weken is jouw salesteam noodgedwongen on hold gezet? En hoe zit het met je uitvoerende werknemers? Hebben zij al terug een vlotte en vooral volle planning?

In de wederopbouw van jouw onderneming laat je je best omringen door ervaren professionals. Partners die reeds jarenlang vertrouwd zijn met de bouw- en verbouwsector. Jouw sector. Partners die weten wat een écht kwalitatieve lead is, kwaliteit boven kwantiteit, maar daarom niet ‘in plaats van’.

Partners zoals Lidito.

meer dan
“hier zijn de gegevens”

Als je kiest voor onze kwalitatieve leads, haal je meer in huis dan enkel wat contactgegevens. Ons eigen professioneel callcenter belt alle leads na, waardoor je er zeker van kan zijn dat jouw potentiële klanten oprecht interesse hebben in jouw product of dienst én dat ze bereikbaar zijn voor jouw salesteam. Geen foute nummers of huurder dus, enkel echte prospecten die wachten op jouw offerte.

offerteaanvraag

ons callcenter belt na

lead-in-je-crm-of-mailbox

lead in je CRM of mailbox

Wat onderscheidt ons nu van de anderen?

persoonlijk contact

Bij ons krijg je geen typisch verkoopspraatje, maar een informatief gesprek. We bekijken samen wat je doelen zijn, hoeveel leads je aankan per maand en waar je focus ligt. Doorheen de hele samenwerking heb je één contactpersoon voor al je vragen.

alles gebeurt in-house

Doordat we al onze diensten binnen onze eigen muren uitvoeren, kunnen we nauwlettend toekijken op elke stap van het proces. Wees er gerust in dat we alles op alles zullen zetten om de leads te leveren die jij zelf niet vindt.

(semi-)exclusiviteit

We delen onze leads niet met iedereen. Niemand heeft er baat bij dat we de leads doorsturen naar vijf verschillende klanten. Daarom gaan we voor een gemiddelde van twee klanten per lead. Zo verminderen we de concurrentie en verhogen we de kans dat je een deal kan sluiten.

gespecialiseerd in jouw sector

Wij zijn niet zomaar één van de vele spelers op de markt. We gaan specifiek op zoek naar die leads waarvan we overtuigd zijn dat ze echt waarde hebben i.p.v. je te overstelpen met een massa aan weigeraars. En dat doen we hoofdzakelijk in de bouw- en verbouwsector.

Lees verder over hoe we bij Lidito leadgen aanpakken, of hoe we jouw bedrijf kunnnen doen groeien.

vraag een gesprek aan