yra childpage
yra childpage
yra childpage
Grow your business | Lidito

Geef een power-up aan je online aanwezigheid.

Is jouw bedrijf         

klaar om te groeien?

Als digital agency zijn we meer dan ‘een webbouwer’ of ‘een aanspreekpunt voor social media strategie’ voor onze klanten. We geven je online aanwezigheid een boost en helpen je bedrijf te groeien.

Hoe we dat doen? Eenvoudig, door te luisteren naar wat er speelt in je bedrijf en door niet alleen mee te denken, maar ook het online roer over te nemen wanneer dat (even) nodig is. Bij ons blijven marketing ideeën niet eindeloos op de to do lijst staan, we pikken ze voor je op, voeren ze uit en sturen bij waar dat nodig is. Op die manier bannen we zinnen als “we moeten nog eens iets op Facebook posten, het is alweer twee maanden geleden” en “ik zou hier echt eens een artikel over moeten schrijven, maar het komt er niet van” voorgoed uit je bedrijfswoordenboek.

Maar daar stopt het niet bij ons. Omdat jouw klanten onze beste vrienden worden in het communicatie traject, kunnen we hen ook perfect targetten om je sales te ondersteunen. Ons dedicated leadgen team is dan ook gebeten om mee in jouw verhaal te stappen.

waarom onze diensten
jouw bedrijf vooruithelpen.

In een wereld waar online communicatie en online sales hand in hand gaan, is het maar normaal dat je hiervoor naar één partner kan stappen. Waarom zou je twee bedrijven betalen om samen één doel te bereiken? Enkel op die manier kan je kostenefficiënt de juiste mensen informeren én overtuigen van jouw product of dienst. En daar draait het natuurlijk om.

Wanneer we een campagne voor je uitwerken, lanceren we deze op verschillende platformen:

  • jouw website, die we voor jou eenmalig of regelmatig optimaliseren voor de huidige webtrends en SEO standaarden, of voorzien van een maandelijkse blog;
  • jouw social media kanalen, die we wekelijks up-to-date houden om je volgers voortdurend te informeren van nieuwe acties, producten of actua gerelateerd aan jouw bedrijf;
  • onze online advertentie kanalen, waar we jouw product aanbieden aan ruim twee miljoen potentiële klanten in Vlaanderen en meer dan een half miljoen kooplustige Waalse gebruikers.

Op deze manier slaan we een brug tussen informeren en het genereren van leads voor jouw bedrijf.
En omdat wij in jouw plaats wakker liggen over hoe we jou aan nieuwe klanten kunnen helpen, kan jij uitgeslapen en met een gerust hart werken aan je bedrijf, aan je product of dienst.

en zijn die leads wel
kwaliteitsvol?

Eerlijk? Ja.

Onze huidige klanten noemen ons “een betrouwbare partner”, die leads aanlevert “waarvan de kwaliteit uitzonderlijk goed is”. Dit onder andere omdat we onze bezoekers reeds jarenlang correct en voldoende informeren. Bovendien laten we ons in-house callcenter jouw leads vooraf valideren, om er zeker van te zijn dat elke lead die in jouw CRM binnenloopt, ook een potentiële klant is waarmee jouw sales team een deal kan sluiten. Dat spaart tijd en geld én houdt de motivatie in het hele bedrijf hoog.

Hierdoor worden er maar heel weinig leads door onze klanten afgewezen. Dit is voor ons de perfecte succes-barometer.
Omdat onze leads zo waardevol zijn, zijn ze op hun beurt de perfecte bron van informatie voor ons communicatieteam dat alle cijfers zorgvuldig analyseert en omvormt tot een volgende marketing campagne. Welke strategie werkt, welke minder? Ook hier zie je dat de wisselwerking tussen onze online communicatie en online sales een 1 + 1 = 3 verhaal wordt.